Impressive Relations

En nyckel till kund- och användartillväxt

Impressive Relations är en central pusselbit i Kapitopias nätverk av byråer med spetskompetens. Företaget har sedan 2011 utvecklat effektiva modeller för outsourcing av sälj och marknadsprocesser, och har under resans gång tagit in över en miljon kunder och användare till en rad stora och små aktörer på den svenska marknaden.

Affärsmodellen har specialiserats för att möta marknadens behov renodlade tillväxtbyråer för appar som huvudsakligen riktar sig mot svenska och internationella slutkonsumenter. Det har renderat i framgångsrika affärer inom en rad branscher, så som telekom, tv, spel, digitalvård, streamingtjänster samt bank & finans.

Impressive Relations erbjudande

Impressive Relations tar ett helhetsgrepp kring kund- och användartillväxt för svenska och europeiska konsumentbolag som verkar på den nordiska marknaden. I egenskap av att utgöra tillväxtmotor skräddarsys upplägg och lösningar som aktivt driver, försäljning kundanskaffning och tillhörande kritiska KPI:er och nyckeltal.

  • Total outsourcing av sälj- och marknadsprocesser
  • Användartillväxt i fysiska kanaler
  • NPS- & NKI-drivande aktiviteter
  • Analys av kundresa
  • Marknadsundersökningar
  • Mystery shopping
  • Pop up-koncept

 

Till Impressive Relations >

Kundanskaffning i fler kanaler

Kundresans komplexitet ökar marknat i samband med parallell markandsbearbetning i flera kanaler. Detsamma gäller kundintagsprognistisering, churn-beräkningar och kontroll av anskaffningskostnader.

Impressive Relations hanterar både hela och delar av processen, och möjliggör för både förutsägbar och kraftfull kundanskaffning och marknadsbearbetning. Därtill har man utvecklat expertis inom att både mäta och driva kundnöjdhet och net promotor score från start till mål under hela resan.

Vi har hjälpt svenska företag ta in över en miljon kunder
Vi har genom åren hjälpt våra kunder och uppdragsgivare att ta in över en miljon kunder, och har längs med hela resan haft en konstant vilja att förbättra varje del av processen. Våra ambassadörer brinner för sina uppdragsgivare!
Adrian Nyberg, Försäljningschef

Ett ord från grundarna

“Vi är stolta över att ha bidragit med tillväxt till ett stort antal mycket intressanta och innovativa svenska företag som genom sina tjänster gör vardagen bättre för svenska konsumenter.

Våra framgångar inom konceptutveckling av fysiska aktiviteter som driver användartillväxt till den svenska startup-scenen har varit ett avgörande steg för att lyfta hela företaget ytterligare en nivå, och vi känner oss mycket trygga när det kommer till att både utveckla och utföra de processer som ger våra kunder en konkurrensfördel och sätter deras tillväxt i fokus.”

– Filip Lellky & Robin Berglund